Millers Juice

Millers Juice is de enige Nederlandse producent van e-liquids. Millers Juice maakt hoogwaardige e-liquids met grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit in een ISO9001 gecertificeerde fabriek.

Onze keuze om Millers Juice als huismerk te kiezen heeft meerdere redenen. Om te beginnen vonden wij het belangrijk om met een Nederlandse leverancier te werken. Echt Nederlandse smaken die direct te herkennen zijn is uiteraard ook een groot pluspunt.

Daarnaast is voor Millers Juice klantcontact een punt wat hoog in het vaandel staat. Met proefsessies waar ook onze klanten deel aan kunnen nemen, ontwikkelt Millers samen met de klanten nieuwe smaken.Ook voldoet Millers Juice aan alle wettelijk gestelde eisen.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

79 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
79 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Millers Juice Premium E-liquid

Millers Juice is als eerste Nederlandse producent gestart met de Silverline: een uitgebreide lijn smaken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Tegelijktijd werd de Goldline geïntroduceerd met meer verfijnde smaken blends en hogere VG liquids. 

Alle e-liquids worden gemaakt met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit onder strenge kwaliteitscontroles in de eigen fabriek in Oosterhout.

Na het succes van de eerste twee lijnen heeft Millers Juice eind 2017 de nieuwste twee series e-liquids gelanceerd: De Chromeline met 10 nieuwe smaken en de Platinumline waarmee de populairste smaken in een nieuw jasje zijn gestoken.

Bekijk alle Millers Juice e-liquids: