Eleaf

Met de startersets van Eleaf heb je bijna alles in huis om te beginnen met elektronisch roken. Het enige wat je nog hoeft te doen is een e-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt een ruime keuze sets in verschillende formaten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een pen-vormige e-sigaret of voor een box mod uitvoering zoals de Eleaf iStick Basic.  

Bij Smokecentre.nl ben je gegarandeerd van scherpe prijzen voor de beste producten. Neem een kijkje in ons brede assortiment e-sigaret startsets van Eleaf. Wil je meer informatie? Wij helpen je graag middels een persoonlijk advies. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

13 artikel(en)
13 artikel(en)

Eleaf startersets

Eleaf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de best verkochte merken. Door de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen, houdt Eleaf zich veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Door deze ontwikkelingen heeft het bedrijf maar haar Eleaf iStick serie grote stappen gemaakt in de dampwereld. 

Een deel van deze lijn is gebaseerd op de ontwikkeling op het gebied van temperatuur controle. De e-liquid in een e-sigaret zorgt ervoor dat de temperatuur van de coil niet te hoog wordt. Door te hoge temperaturen verdampt de e-liquid sneller wat kan zorgen voor een oververhitte coil. Dit veroorzaakt een zogenoemde dryhit welke een vieze smaak en schaddelijke stoffen afgeeft. Dit is vergelijkbaar met de stoffen die bij normale tabak na verhitting ook ontstaan, maar in mindere mate. 

Door het reguleren van de temperatuur kan deze zogenoemde dryhit niet meer voorkomen bij Eleaf coils. Ondaks de veranderde verhitting, behalen de e-sigaretten wel de juiste power door gebruik van kwalitatieve batterijen. Een 18650 batterij is een kwalitatieve batterij die ook in de Eleaf Pica 25 past.

Het gebruik van deze batterijen is tevens doorgevoerd in de Eleaf iJust lijn. Deze lijn is licht van gewicht en heeft nog steeds veel power. Hierdoor hoeft de batterij niet vaak opgeladen t worden en kan je zeker twee dagen gebruikmaken van de e-sigaret. Met de iJust e-sigaretten kan je meer damp produceren dan de standaard starter sets, door de hoge mAh waarde.

Eleaf air flow control

Sommige Eleaf clearomizers beschikken over een air flow control systeem. Dit is een handige functie, omdat je zo zelf kan regelen hoeveel lucht de e-sigaret produceert. Wanneer je hiernaar opzoek bent, kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Eleaf iStick Basic. 

Wanneer je liever lichte hijsen neemt, kan je het beste de e-sigaret instellen dat je veel lucht wilt. Bij zwaardere hijsen stel je minder lucht in. Doordat er weinig lucht door de e-sigaret gaat, onstaat er meer vacuüm en absorbeert het gloeispiraaltje meer e-liquid. Hierdoor wordt de smaak een stuk intenser. Het is dan aan te raden om een dikkere e-liquid te gebruiken met meer VG aandeel. De e-liquids van ons huismerk Millers Juice zijn hiervoor geschikt en dan met name die van Goldline. Wanneer je lichtere hijsen wilt, is een dunner e-liquid nodig met meer PG aandeel. 

Eleaf service 

Eleaf biedt innovatie en kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Zij speelt in op de nieuwste ontwikkelingen, zoals hierboven is beschreven. Dit gaat gepaard met de uitzonderlijke klantenservice die zij hanteert en de gebruiksvriendelijkheid van de producten. In het ruime assortiment biedt zij voor ieder wat wils. Of het nu om een stoere elegante uitstraing gaat, alle e-sigaretten worden zorgvuldig gemaakt en getest. 

Wanneer je overweegt om te beginnen met elektronisch roken, is het aan te raden voldoende onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden. Voor persoonlijk advies kan je gerust contact opnemen met Smokecentre.nl. Wij helpen je graag verder.