Justfog

Justfog is één van de meest vooraanstaande e-sigaretmerken. Justfog staat garant voor technisch hoogwaardige producten en innovaties. Populaire modellen als de C14 en Q16 hebben er voor gezorgd dat Justfog geroemd wordt voor uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak en dampprestaties. Justfog e-sigaretten zijn geschikt voor de beginnende en gevorderden damper en bieden een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

UEG Holland is de exclusieve distributeur van Justfog binnen de Benelux. Profiteer van de scherpste prijzen en uitgebreide productkennis van onze productexperts. Bestel je favoriete Justfog startersets gemakkelijk online inclusief bijbehorende onderdelen en accessoires. Wij leveren direct uit eigen voorraad. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Justfog e-sigaretten

Wanneer je een e-sigaret van Justfog aanschaft, kan je er zeker van zijn dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd wordt. De producten worden ontworpen en gemaakt door experts. Na het ontwikkelen ondergaan de producten allerlei tests en procedures om ervoor te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. 

Neem bijvoorbeeld de nieuwe Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lekbeveiliging. Door de dubbele lekbeveiliging, is de kans kleiner dat je batterij beschadigd als deze in contact komt met e-liquid. Zo voorkom je schade. Daarbij zijn de branders uitgevoerd met organic cotton coils. Die zorgen voor een langere levensduur en een betere damp en smaak. Daarbij zijn er meerdere batterijen verkrijgbaar die aangesloten kunnen worden op deze clearomizers. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar batterijen van het juiste formaat en met de juiste capaciteit. Bij Smokecentre.nl kun je verschillende Justfog C14 startersets kopen en vervangende onderdelen zoals een Justfog coil.

Justfog bij Smokecentre

Alle e-sigaretten van Justfog zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende miliampere per uur. Dit staat in verband met de capaciteit waar de e-sigaret over beschikt. Hoe hoger de mAh, hoe langer je de e-sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen. 

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met Smokecentre.