Kangertech

Kangertech is al een lange tijd op de markt van elektronische sigaretten. Hierdoor zijn ze uitgegroeid tot een van de meest verkochte en grootste merken. Kangertech gebruikt de nieuwste technologieën om de kwaliteit van Kanger te verhogen. Door de ontwikkeling van de Kangertech dual coil hebben zij een enorme sprong weten te maken in de e-sigaretten wereld. Bij Smokecentre.nl kan je meer Kangertech coils vinden voor je e-sigaret. 

Bij Smokecentre.nl vind je een breed assortiment van Kangertech producten voor de scherpste prijzen. Altijd uit voorraad leverbaar en voor 16:00 besteld, is morgen in huis!

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

1 artikel(en)
1 artikel(en)

Kangertech dual coils 

Kangertech heeft de Dual Coils geïntroduceerd waardoor de populariteit van het merk erg is gegroeid. Deze Coils zijn uitgerust met twee verbrandingsdraden waardoor meer damp ontstaat. Daarnaast gaan de coils ook nog is langer mee. Wanneer de damp aanzienelijk verminderd tijdens het roken, is het raadzaam de coil te vervangen. Doorgaans is de levensduur van een coil twee tot drie weken. De dual coils zijn helaas niet in alle e-sigaretten van Kangertech aanwezig en ook niet in alle te demonteren. Controleer daarom alvorens of de starterset van je keuze geschikt is voor een bepaalde coil. 

Wetgevingen en certificeringen voor e-sigaretten

De producten van Kangertech voldoen aan de hoge standaarden op gebied van CE en RoHS wetgevingen. Dankzij deze richtlijnen zijn de e-sigaretten veel minder schadelijk. Zo worden producenten gedwongen om de veiligheid en gezondheid van de gebruikers beter te waarborgen. Hierdoor wordt er een limiet gehangen aan het gebruik van onder anderen lood, kwik en chromium. Daarnaast zijn fabrikanten verplicht om een CE keurmerk aan te brengen op het eindproduct. Deze geeft aan dat de e-sigaret op de markt gebracht mag worden na goedkeuring. 

Wil je graag persoonlijk advies of meer informatie? Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder.