SMOK

SMOK e-sigaretten zijn van onovertroffen klasse. SMOK is koploper in de ontwikkeling van nieuwe innovaties en weet dit te combineren tot vooruitstrevende nieuwe producten, zoals de nieuwe generatie e-smokers met dual coil technologie en OLED displays. De mods van SMOK zijn zeer uitgebreid instelbaar. 

Vooruitstrevende technologie gecombineerd met strakke moderne vormgeving en prestaties maken de SMOK sets een absolute aanrader. Ook de basic sets zijn van zeer hoog niveau en bieden een uitstekende dampervaring zonder instelwerk. 

Bestel je favoriete SMOK e-sigaretten gemakkelijk online bij Smokecentre.nl tegen zeer scherpe prijzen. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

12 artikel(en)
12 artikel(en)

SMOKtech e-sigaretten

SMOK is een van de dochterondernemingen van ShenZhen IVPS Technology Co Limited. Dit is een fabrikant die over de hele wereld producten verkoopt. Daarnaast doet zij veel onderzoek naar de nieuwste technologieën en is zij altijd op zoek naar oplossingen om de producten nog beter te maken. SMOK bestaat pas sinds 2010 maar heeft al voor veel verandering op het gebied van e-sigaretten gezorgd. Bij Smokecentre.nl heb je de keuze uit verschillende modellen, kleuren en technieken. Om te zorgen dat je een e-sigaret aanschaft die echt bij je past, kan je contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. 

Unieke producten van SMOK

Door verschillende patenten kan SMOK unieke producten blijven verkopen. Zo heeft SMOK de dual coils cartomizer ontwikkeld. Deze is van binnen met watten voorzien waardoor de liquid goed opgenomen kan worden voor een intense smaaksensatie.

Ook bestaan er van SMOK wat technische hoogstandjes die te maken hebben met het wattage en voltage van de batterijen. Zo bestaat er de ZMax van SMOK welke een buis-batterij is. Dit is een houder waarin een zeer krachtige 18650 batterij in geplaats moet worden. Deze is bestemd voor de meer ervaren, zwaardere dampers die lange hijsen willen nemen en veel damp willen creëren. Ook de VMax is een uniek product van SMOKtech. Deze is namelijk qua wattage en voltage variabel en handmatig in te stellen.

Door middel van je smartphone kun je alle instellingen aflezen en veranderen. Ook kan je de kleuren van de LED-verlichting aanpassen en bijhouden hoeveel je dampt. Daarbij zorgt het gebruik van Bluetooth voor een energiezuinige e-sigaret. 

Bij Smokecentre.nl vind je een uitgebreid assortiment van SMOK e-sigaretten. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor andere producten van SMOK zoals clearomizers en SMOK coils. Deze zijn uit voorraad leverbaar en voor 16:00 besteld is morgen in huis. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.