Vaporesso

Vaporesso is een kwalitatief goed merk dat uitstekende box MOD's maakt met zeer uitgebreide funcitonaliteit, maar toch toegankelijk voor alle dampers. Vaporesso besteedt veel aandacht aan het veiliger maken van e-sigaretten. Dankzij het eigen unieke sluitingsysteem zal een Vaporesso tank nooit lekken. Daarnaast bieden de eigen coils een veilige en hoogwaardige smaakervaring. Gecombineerd met strak design biedt Vaporesso enkele van de betere sets van het moment. Wij leveren alle Vaporesso e-sigaretten direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

12 artikel(en)
12 artikel(en)

Vaporesso e-sigaret startersets

Vaporesso draait al heel wat jaartjes mee als fabrikant. De laatste jaren heeft innovatie en ontwikkeling er toe geleid dat de nieuwste producten tegenwoordig van een zeer goed kaliber zijn. Veel mensen zijn erg te spreken over de EUC coils en de Guardian tank met een goede levensduur en smaakontwikkeling. Ook qua design onderscheid Vaporesso zich van de andere merken. De sets zijn geinspireerd op het design van een gaming joystick met een grote vuurknop. 

Vaporesso onderdelen meebestellen

Bestel samen met de startsets ook direct de officiële coils, clearomizers en benodigde batterijen mee. Onze Vaporesso ondelen vindt u hier: